Revelion TV 2013

Am vrut sa scriem mai multe, dar am ales sa scriem de bine despre Revelionul TV de la televiziunile din Republica Moldova. In primul rand, Moldova 1 a fost daca pot sa zic asa, la inaltime, cel mai mult mi-a placut faptul ca s-au cantat cantece veritabil romanesti (da romanesti nu moldovenesti – din repertoriul de aur al Romaniei) pe langa cele evident autohtone.

Revelion TV 2013

Felicitari Catharsis, melodia Caciula, cantata atat de des la Cenaclul Flacara a lui Adrian Paunescu, m-a uns pe suflet. Ar fi putut canta orice, au repertoriu cat sa umple toata noaptea de Revelion, dar au ales “Caciula“.

Alte televiziuni au ales sa re-editeze epoca comunista, asta este, unora le place sa fie sarcastici, desi e o regula: nu vorbi de funie in casa spanzuratului.

Revelionul din centru Chisinaului a fost superb, lumea s-a simtit bine, a fost muzica buna si multa distractie. Chiar daca termometrul arata 1 grad, dar cu minus.

O veste mai putin buna (am promis ca nu vor fi – dar viata ne obliga), este ca de azi, 1 ianuarie 2013, TV „Moldova International” nu va mai avea posibilitatea să emită peste hotare.

Daca tot am vorbit de Caciula, iata ca exista si varianta Moldoveneasca sa zic asa a caciulii, cea a lui Calin Brateanu, unul din miile de Bucovineni care merita numit fara a gresi: Moldovean! ( de nu stii purta caciula , iute ti-o ia vantul).

Poate vreti sa citi si

  • Azi nu sunt nouati

3 comments on “Revelion TV 2013

  1. Olia says:

    Da, am intrat si eu pe Jurnal TV, pacat ca domnii Cheianu si Durbala nu au gasit alt subiect decat cel legat de epoca comunista de trista amintire, eu nici nu eram nascut atunci, m-am nascut abia in 93. Dar oricum nu mi-a placut sa aud atatea rusisme .. asa ca am plecat pe piata! A fost super!

  2. Igori says:

    Olia, sunt 100 la 100 de acord cu tine! Nu am stat la TV, dar am vazut cateva secvente de la Jurnal la restaurant, printre altele. Am vazut si explicatiile de pa FaceBook … pakat ca au ales asa o tema. Poate la anul vor fi mai inspirati! Oricum, nu renunt la Ora de Ras :) caci imi place, astept cu placere sa vad ce mai zic Valera si chiar Sioma!

  3. Sasha says:

    Corect, Durbala si Cheianu sunt tari de tot! Au aviut si ei o zi mai proasta, da nu e sfarsitul lumii! Sunteti Bravo All MoLdova! Sa aveti parte de un an plin de cititori! E va citesc tocmai din Dubai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>