Sa mori de ras

Dupa ce am ras doua saptamani in continuu despre isprava lui Oleg Brega, care a fost “fotat” de cateva ori in tinerete, si s-a mandrit cu asta pe FaceBook, caci evident avea si de ce, e singurul “fotat” de pe tot globul pamantesc, si este si coleg cu cei ce fac “reporterie” in mod profesional, am zis sa cautam cate ceva dspre familia sa pe internet.

Oleg Brega -"fotat" de ortodoxia.md

Nu din alt motiv, dar eram curiosi ce vom gasi. Rar gasesti pe cineva sa se “foteze”, deci zis si facut. Am inceput cu o cautare “tatal luii Oleg Brega”, caci una din colege m-a spus ca au intrat cu totii in media sau in politica. Am gasit din nefericire un singur articol. Iata-l! Oferit pe tava de Point.md, care ne informeaza ca domnul Gheorghe Brega era suspectat de a fi venit in Parlament putin baut. Grigore Petrenco, un exceptional om politic, cu simtul olfactiv dezvoltat, a mirosit ceva suspect in Parlament.

Lasam gluma si ne gandim serios, cat mai putem oare rabda analfabetismul la televizor? O sa mai avem parte de super-analisti politici care ne spun ca asistam la  o adevarata “prostologie”? Unde invata oamenii astia sa se exprime? Cata credibilitatea poate avea cineva care crede ca exoista cuvantul ”prostologie” in dictionarulk unei limbi? Nici macar nea Stati nu l-a cuprins in dicrionarul sau moldo-roman.

Stau si ma intreb (vorba lui Buraga), astia au “sov-iste”? Adica chestia aia venita de la sovietici, in timp ce se “foteaza” sau sadesc “orhidei”. Tare mic si jos e gadul, de sar atatia peste el. Dragii mei cititori, voi mai rabdati mult atata “prostologie“? Eu unul nu, si am sa scriu despre ei, pana vor intra in pamant de rusine!

Sursa foto: ortodoxia.md

Poate vreti sa citi si

2 comments on “Sa mori de ras

  1. Alexandra says:

    Am impresia ca voi nu stiti moldoveneste de loc! :) Fotatul vine tot din rusa, si cum nu ai sa gasesti pe nimeni care are mai mult de 10 ani care sa nu fie “rusificat”, ar trebui sa nu mai cautati nod in papura, ca e plin!

    Poza in schimb e demnetiala, fix cum ar trebui pusa in buletin dupa “fotat”! ;)

  2. Lola says:

    Hai ca m-ati dat pe spate! Pina o sa dispara toate fosilele din viata publica tot de astia o sa avem parte! eu una eram activa pe FaceBook si mai citeam ce zice Cheianu, Durbala sau chiar fratii Brega. Cand am vazut ce speriati sunt de critici, cum sterg imediat orice nu inteleg, si cum aproba pana si bataia de joc a unora, spusa sub forma de lauda, i-am sters din lista de prieteni! Macar nu imi mai ofilesc ochii cintind aberatiile lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>